informatie

schoolfotografie

 

Beste ouder,Onlangs heb ik bij uw zoon/dochter op school portretfoto’s gemaakt. Deze kunt u via deze pagina bestellen. Per stamgroep is er een map waar foto’s in staan. Het wachtwoord heeft u via de school gekregen.Wat moet u doen?


Klik hieronder op de stamgroep van uw zoon/dochter. Log in met het wachtwoord wat via de school is verspreidt via een brief/mail. Bent u het wachtwoord kwijt, klik dan hier om een mail te sturen met het verzoek voor de inlogcodes.Maar eerst nog even dit:


Vanuit verschillende mappen kunt u in 1x de foto’s bestellen. Dat betekent dus dat u slechts 1x verzendkosten betaald. Ook als u meerdere kinderen op school hebt kunt u deze foto’s allemaal tegelijk bestellen. Alle foto’s worden in 1 “winkelmandje” gestopt.


Verder heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen of u de foto’s in kleur, zwart/wit of sepia wilt laten afdrukken. Klik daarvoor het gewenste vakje boven de foto aan. Een voorbeeld wordt meteen weergegeven.


De foto’s van de groep 8 schoolverlaters staan ook bij de gezinsfoto’s. Deze hoeft u echter niet te bestellen maar wordt via school verstrekt op de cd van de kampfoto’s.


De kosten voor een fotovel zijn €3,50 per stuk (exc verzendkosten. Deze zijn afhankelijk van de producten die u besteld)


Elk vijfde fotovel van hetzelfde formaat krijgt u gratis. Op elk tweede combivel van hetzelfde formaat krijgt u 25% korting. Dit wordt automatisch verrekend.


De foto’s zijn te bestellen tot 01-01-2019.Indien u nog vragen heeft aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.Met vriendelijk groet,


Maud Peeters


Tel: 0610425490

Mail: info@fotografiemaud.nl of info@kiekeboef.nl.
Let er op dat wachtwoorden hoofdlettergevoelig zijn.


Als u bv kijkt via smartphone of tablet wordt vaak de eerste letter als hoofdletter ingetypt. DIt moet een kleine letter zijn.


En elke stamgroep heeft een eigen wachtwoord. Heeft U het juiste wachtwoord bij de juiste fotomap gebruikt?